Azt hittem, meg fogok halni: Ryan Reynolds megindító vallomást tett

Napjaink egyik legnépszerűbb hollywoodi sztárja Ryan Reynolds, aki legtöbbször talpraesett, nagydumás, ultralaza fickókat alakít a mozivásznon. És piszkosul jól is áll neki, olyan mintha valóban ilyen lenne. Pedig nagyon nem ilyen. Erről vallott korábban egy interjújában, ahol azt mondta, valójában olyan, mintha két személyiség lakozna benne.

Ryan Reynolds az interjú során elárulta, hogy egészen pici gyermekkora óta küzd szorongással, amely szinte egész életén át végigkísérte. Hogy ebből a rajongók miért nem vesznek észre semmit? Mert amit ők látnak, az egy másik személyisége, egy olyan fickó, aki szinte mindig az utolsó előtti pillanatban veszi át az irányítást, mielőtt rivaldafénybe kerülne.

Példának a beszélgetős műsorokat hozta fel, amelyeken elég gyakori vendég. Ilyenkor ahogy a felkonferálása alatt ott áll a színfalak mögött alig néhány másodpercre a belépőjétől, mindig azt érzi, hogy amint kilép, meg fog halni. De legalábbis elhányja magát vagy valami orbitális nagy galiba fog vele történni. Ám amint eljön a belépő pillanata, megjelenik ez a másik énje, ami csak azt mondogatja neki, hogy laza vagy, meg tudod csinálni. És innentől már könnyen megy, végigcsinálja az interjút mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Ryan Reynolds azt is elárulta, hogy a családja inspirálta abban, hogy a világ elé álljon a szorongásával. Három kislánya van otthon, akik előtt folyton szerepeket kell játszania, meg kell tanítania nekik, milyen a szomorúság, a szorongás vagy a harag. Számára nem gyerekkorában nem voltak ilyen példák, mert az ő szülei nyilván egy másik generációt képviseltek, akik másképp gondolkoztak. Amikor szorongott, általában azért volt, mert úgy érezte, bármit is érez, azzal egyedül van a világon. Ezért érzi azt, hogy jó dolog ezekről a dolgokról beszélni, mert ezzel felszabadíthat másokat is.