Bírósági dokumentumokat hoztak nyilvánosságra, amelyekben azzal vádolják Cher-t, hogy négy férfit bérelt fel azzal a szándékkal, hogy rabolják el fiát, Elijah Blue Allman-t New York-i szállodai szobájából a házassági évfordulójának estéjén, ahol feleségével tartózkodott.

A vádakat egy bírósági nyilatkozatban rögzítették, amelyet Allman felesége, Marie Angela King írt alá még december 4-én a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, ám csak most hozták azokat nyilvánosságra a pár válóperének során.

A beadványban King azt állítja, hogy ő és Allman elkötelezték magukat amellett, hogy dolgoznak a házasságukon, miután Cher kérte, hogy hagyja el a családi házukat. Allman és King állítólag 12 napot töltöttek kettesben New Yorkban a november 30-i évfordulójukat megelőzően, amikor megtörtént az állítólagos emberrablás.

“Miután ezt a 12 napot együtt töltöttük New Yorkban... négy ember jött a szállodai szobánkba, és elvitték Allmant a szobánkból” - mondta Maria Angela King a vallomásában, amelyben hozzátette, hogy a négy férfi egyike árulta el, hogy Cher bérelte fel őket.

“Jelenleg nincs tudomásom a férjem jólétéről vagy hollétéről, nagyon aggódom érte. 2022 augusztusa óta azt mondták nekem, hogy nem láthatom és nem beszélhetek vele” - mondta hozzá King.

“Megértem a családja erőfeszítéseit, hogy biztosítsa, hogy jól van, és a legjobbat akarom a férjemnek” - tette hozzá a hölgy.

Elijah Blue Allman már korábban is beszélt a nyilvánosság előtt függőségi problémáiról, hozzátével, hogy még csak tizenéves volt, amikor először került kapcsolatba a drogokkal. A 2010-es évek eleje óta több alkalommal járt elvonón, miközben édesanyjával való kapcsolata is megváltozott.