Barbie: Robert Downey Jr. elmondta a véleményét Margot Robbie alakításáról, miután nem jelölték Oscar-díjra a színésznőt

Robert Downey Jr. is megszólalt annak kapcsán, hogy Margot Robbie nem kapott Oscar-jelölést a Barbie-ban nyújtott alakításáért.

A színész a SAG-AFTRA alapítvány hivatalos YouTube csatornáján folytatott beszélgetés Sterling K. Brown és Willem Dafoe pályatársakkal, amely során több komolyabb téma is felmerült.

“Margot Robbie szerintem nem kap elég elismerést. America Ferrera elképesztő szöveget kapott a filmben, amit nagyon jól valósított meg. Azt mondtam: ‘Ez aztán kemény volt!’ De amikor Robbie aktívan hallgat, rá kellett ébrednem,, hogy Greta tényleg rájött valamire. Robbie volt az, akinek mindebben bíznia kellett” - mondta Downey Jr.

Azzal kapcsolatban, hogy Margot Robbie nem kapott Oscar-jelölést, korábban Ryan Gosling és maga Ferrera is felszólalt a médiában. “Nincs Ken Barbie nélkül, és nincs 'Barbie'-film Greta Gerwig és Margot Robbie nélkül, a két ember nélkül, akik a leginkább felelősek ezért a történelmet író, világszerte ünnepelt filmért” - jegyezte meg Gosling.

A teljes beszélgetés lentebb tekinthető meg.