Barbie: Siker vagy bukás? Az első vélemények sokakat meglephetnek

Néhány kiválasztott ember bepillantást nyerhetett Barbie világába vasárnap este, Greta Gerwig várva várt  filmjének világpremierjén, amelyben Margot Robbie és Ryan Gosling keltik életre a világhíres plasztik párost.

A Barbie részleteit nagyrészt titokban tartották, csak annyit árultak el, hogy: "Miután Barbie-t és Kent kirúgták Barbielandből, mert Barbie nem volt tökéletes baba, ők ketten elindulnak a való világba, hogy megtalálják az igazi boldogságot."

A közösségi média gyakorlatilag felrobbant a reakcióktól. A ScreenRant írója, Joseph Deckelmeier "viccesnek, bombasztikusnak és nagyon okosnak" nevezte a filmet. Deckelmeier dícsérte Robbie alakítását és megjegyezte, hogy Gosling és Simu Liu játéka maga a "tiszta szórakozás".

A Collider írója, Perri Nemiroff a film kivitelezését dicsérte, különösen a jelmez- és díszlettervezést. A történetet illetően azonban már vegyesebb véleménye volt, és kijelentette: "Szerintem a film különösen jól szolgálja Margot Robbie Barbie-ját és az ő utazását, de vannak más karakterek, akik fontos íveket járnak be, és több képernyőidőre lett volna szükségük ahhoz, hogy igazán felfedezhessük őket".

Jamie Jirak a ComicBook.com-tól az év "kedvenc filmjének" nevezte a Barbie-t: "Greta Gerwig valahogy felülmúlta az elvárásaimat... Adjatok Ryan Goslingnak egy Oscar-jelölést, halálosan komolyan mondom!".

A Variety közösségi média szerkesztője, Katcy Stephan "tökéletesnek" nevezte a filmet: "Greta Gerwig árnyaltan kommentálja, mit jelent nőnek lenni egy szeszélyes, csodálatos és nevetségesen vicces mókában. Az egész szereplőgárda ragyog, különösen Margot Robbie és Ryan Gosling a szerepekben, amelyekre egyértelműen születtek."

A Lady Bird és a Kisasszonyok után a Barbie Gerwig újabb igazán nagy dobása lehet. A filmben egy káprázatos szereplőgárda - akiknek többsége a híres babák különböző változatait játssza -, dolgozik a rendező és a két fő karakter kezei alá, úgyhogy minden adott egy maradandó élményhez.

A Barbie már a kanyarban, hamarosan premier itthon is!

53 Barbie  (2023)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»