A vártnál lényegesen nagyobb sikert aratott a 2017-es Jumanji: Vár a dzsungel, mely világszerte 1 milliárd dollárt termelt, így egy percig sem volt kétséges, hogy elkészül a folytatás. Megérkezett a Jumanji - A következő szint előzetese!

Már csak hetek kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik a Jumanji - A következő szint, melyhez befutott a végső filmelőzetes. A folytatásban természetesen a korábbi epizódban megismert karakterek mindegyike visszatér (igaz, felcserélt szerepekkel), hozzájuk pedig olyan sztárok csatlakoztak, mint Danny Glover vagy Danny DeVito. 

A Következő szint történetéről egyelőre nem sokat tudunk, így csak a trailerre tudunk hagyatkozni, de annyi biztos, hogy főhőseinknek a korábbinál is nagyobb kalandokban lesz részük, amihez értelemszerűen grandiózusabb és látványosabb akciójelenetek is dukálnak.

A film rendezői székét ezúttal is  Jake Kasdan foglalhatta el, a főbb szerepeket  Dwayne JohnsonJack BlackDanny GloverDanny DeVitoKevin HartColin HanksMadison Iseman és Dania Ramirez játsszák.

A Jumanji - A következő szint december 12-től látható a magyarországi mozikban, a film friss előzetesét idelent nézhetitek meg.