Az óriási felhajtást övező első trailer után a friss előzetes a fű alatt futott be, de akik otthon vannak a franchise-ban, számíthattak rá, hogy az Ítélet Napja kapcsán a stúdió előrukkolt egy friss anyaggal. Hamarosan a mozikban a Terminator: Sötét végzet.

Megérkezett a Terminator 6 legújabb, immáron korhatáros előzetese, mely legalábbis az akció tekintetében még egy lapáttal rá tud tenni a korábban látottakhoz. Természetesen nem maradhattak ki a trailerből a nagy visszatérők, a Linda Hamilton által alakított Sarah Connor és Arnold Schwarzenegger T800-asa sem, de jutott idő az újaknak is, köztük Gabriel Lunanak és Mackenzie Davisnek is. A film hivatalos szinopszisa továbbra sem árul el sokat a történet vonaláról, így kénytelenek vagyunk az előzetesben látottakra hagyatkozni.

Cameron már korábban belengette, hogy ő a rendező, Tim Miller (Deadpool) korhatáros filmben gondolkodnak, és az alábbiak alapján be is tartották az ígéreteiket. A Terminator 2 hivatalos folytatása nem csak akciódúsnak, de az eredeti két részhez méltóan keménynek is ígérkezik. Ha pedig azok minőségét is tudja tartani, aligha férhet majd kétség a sikerhez.

Az említettek mellett a további szerepeket  Edward FurlongTom HopperBjörn Freiberg és Alicia Borrachero alakítják.

A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a magyarországi mozikban.