Godzilla x Kong: Az új birodalom lett az év harmadik legnagyobb bevételt hozó filmje, 194 millió dollárt keresett világszerte a nyitóhétvégén.

Ennél jobb globális eredményt csak a Dűne: Második rész, melynek összbevételei ezen a hétvégén átlépték a 600 millió dollárt, és a Kung Fu Panda 4 ért el idén. A Warner Bros. és a Legendary Entertainment együttműködésében készült film nemzetközileg és Észak-Amerikában is kiemelkedően jól teljesített, a hazai piacán 80 millió dollárt kaszált.

Az Adam Wingard által rendezett filmben Godzilla és Kong összefog egy új fenyegetés ellen, és bár a kritikusok vegyes fogadtatásban részesítették, a nézői értékelések kimondottan pozitívak voltak, ami a jegybevételeken is meglátszott.

Godzilla x Kong: Az új birodalom a napokban debütált a hazai mozikban, és itthon is lelkes fogadtatásra talált. A hazai nézők a mafabon 86 százalékra értékelték.

akció | kaland | sci-fi

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»