Bejárnád Az éhezők viadala világát? Hamarosan ez is lehetségessé válhat!

Tematikus kalandparkokat tervez a Lionsgate.

Pár hét múlva véget ér Katniss harca a Kapitólium ellen, azonban könnyen lehet, hogy ezt követően is találkozhatunk a franchise karaktereivel, és úja láthatjuk a már ismert helyszíneket. Nem pusztán azért, mert a Lionsgate fontolgatja egy esetleges folytatás, vagy előzményfilm ötletét, hanem mert a stúdió tematikus kalandparkot létesítenie Az éhezők viadala mintájára, adta hírül a The New York Times

Ez azonban még csak a kezdet, ugyanis hasonló parkokon gondolkodik a Lionsgate A beavatott és a Szemfényvesztők kapcsán is. Utóbbi második része jövőre debütál a mozikban.

Az egyelőre kérdéses, miként valósítanák meg Az éhezők viadala-parkot, mely egyértelműen a fiatalabb réteget célozná meg, azonban aki ismeri a könyveket és a filmet, az talán egyetért abban, hogy a széria nem minden tekintetben felel meg a családbarát követelményeknek. A TNYT szerint ugyanez felmerült a stúdió illetékesei között is, azonban a filmek elképesztő sikerei felülírják az aggályokat.

"Minél többet gondolkodunk rajta, annál inkább tudatosítjuk, hogy ez egy óriási lehetőség - nem csak abból a szempontból, hogy valami olyasmit alkossunk, amit Az éhezők viadala rajongói szeretni fognak, hanem hogy új szintekre léptessük a saját franchise-ainkat' - árulta el Tim Palen, a Lisongate egyik tisztviselője.

A tervek szerint a parkok Atlantában, Kínában és az Egyesült Arab Emirátusokban nyithatják meg először a kapuikat.

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész premierje november 19-én esedékes a hazai mozikban. Tudj meg még többet a filmről a kattintás után!