Benedict Cumberbatch improvizálta a Végjáték kulcsjelenetét

A Bosszúállók: Végjáték kétségtelenül bővelkedett ütős és persze drámai jelenetekben egyaránt, kiderült azonban, hogy a film legszívszorítóbb mozzanta improvizáció volt.

A Doktor Strange rendezője, Scott Derrickson árulta el ugyanis egy korábbi Twitter bejegyzésben, hogy a Végjáték azon a jelenete, amikor hőseink harca egyre elkeseredettebbé válik Thanosszal szemben, Doctor Strange pedig egy intéssel felhívja Tony Stark figyelmét arra, hogy csupán egy esélyük van a győzelemre, nos az Benedict Cumberbatch részéről improvizáció volt.

Valószínűleg nem csupán a Végjáték, hanem a teljes MCU legszívszorítóbb jelenetéről beszélhetünk, amely nem csupán utal a Végtelen háború egyik kulcsfontosságú dialógusára, hanem Tony önfeláldozásának is megteremti az alapokat. Idelent meg is mutatjuk a szóban forgó jelenetet.

Doctor Strange egyébként legközelebb a Pókember 3-ban tér vissza (a friss, tegnapi magyar szinkronos előzetest is mutatjuk idelent), amely 2021. decemberében kerül a mozikba, a Doctor Strange az őrület multiverzumában pedig 2022. márciusában debütál majd.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»