Bennfentes tipp: 7 új sorozat és évad, amiről nem érdemes lemaradnod jövő héten (szeptember 18-24.)

Nincs megállás, a nagy streaming szolgáltatók egyetlen napra sem állnak le. Szinte minden napra jut valamilyen újdonság, egy új film, egy új sorozat vagy akár egy vadonatúj évad valamihez. Ebben a kavalkádban nem nehéz elveszni, de mi mindig itt leszünk, hogy segítsünk: mutatunk hét új sorozat- és évadpremiert, amelyek mind jövő héten lesznek esedékesek a Netflix, az AppleTV+ vagy épp a Disney+ kínálatában.

#7

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy elkeseredett csata után a súlyosan sebesült Hetesnek össze kell szednie magát, hogy megvédje a szigetet és barátait egy újabb félelmetes árnyvadásztól. több»

Egy elkeseredett csata után a súlyosan sebesült Hetesnek össze kell szednie magát, hogy megvédje a szigetet és barátait egy újabb félelmetes árnyvadásztól. Premier a Netflixen szeptember 21-én.
#6

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál egy új szexterápiás klinikát létrehozni, de egy rivális diákkal kell szembenéznie. A negyedik évad szeptember 21-től a Netflixen.
#5

dokumentum

Apple TV+

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington modellkarrierjét követhetjük nyomon a dokumentufilmben, és azt, hogyan változtatták meg a 90-es évek... több»

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington, a '90-es évek legnagyobb modellcsillagai egy korszak jelképei v oltak. A sztárok modellkarrierjét követhetjük nyomon a dokumentufilmben, és azt, hogyan változtatták meg a 90-es évek divatvilágát. Premier az AppleTV+-on szeptember 20-án.
#4

vígjáték

Disney+

Dennis és Mac felfújható bútorokkal próbálnak megbirkózni a gazdasági inflációval, míg Dee megpróbál egy helyet találni, ahol meghúzhatja magát, miután kapzsi főbérlője... több»

Tovább folytatódik minden idők leghosszabb még mindig futó sitcomja! Dennis és Mac felfújható bútorokkal próbálnak megbirkózni a gazdasági inflációval, míg Dee megpróbál egy helyet találni, ahol meghúzhatja magát, miután kapzsi főbérlője kilakoltatta, Charlie pedig Franknek akarja bemutatni kripto/online befektetési ötletét. Premier a Disney+-on szeptember 20-án.
#3

akció | dráma | történelmi

Netflix

Gando törvényen kívüli földjén a vad banditák semmitől sem riadnak vissza, hogy harcoljanak drága hazájukért és szeretteikért; még akkor se, ha ez az életükbe kerül. több»

Gando törvényen kívüli földjén a vad banditák semmitől sem riadnak vissza, hogy harcoljanak drága hazájukért és szeretteikért; még akkor se, ha ez az életükbe kerül. Premier a Netflixen szeptember 22-én.
#2

dokumentum

HBO Max

Bennfentes beszámoló Kim Kardashian és Kanye West válásáról, amelyet az érintett ügyvédek és a pár barátai árultak el. több»

Bennfentes beszámoló Kim Kardashian és Kanye West válásáról, barátok és a felek ügyvédei egyaránt megszólalnak a doku-sorozatban, feltárva a válás legbelső titkait. Premier az HBO Maxon szeptember 19-én.
#1

65 Ébren  (2023)

vígjáték

Apple TV+

Lisát és Dannyt késő éjszakáig álmatlanság gyötri, de éppen ez tartja össze őket, és barátságuk elmélyülésével csodálatosan furcsa meglepetések világában találják... több»

Lisát és Dannyt késő éjszakáig álmatlanság gyötri, de éppen ez tartja össze őket, és barátságuk elmélyülésével csodálatosan furcsa meglepetések világában találják magukat. Premier szeptember 22-én az AppleTV+-on.