Bestseller sci-fiből készít filmet Ron HowardA kép forrása: madzine.com.ar

Ütős stábbal készül el Neal Stephenson sikerkönyvének adaptációja.

Film készül Neal Stephenson A hét Éva című 2015-ös bestseller regénye nyomán, írja a Deadline. A portál információi szerint a produkció rendezői székét az Egy csodálatos elme és a Hajsza a győzelemért direktora, Ron Howard foglalhatja el, míg a forgatókönyvet az Apollo-13 szkriptjét is jegyző William Broyles Jr. írja. Ha ez a csapat nem lenne kellően, a produceri teendőket az Oscar-díjas Brian Grazer látja majd el.

A tavaly megjelent regény története szerint a Föld lakóinak súlyos katasztrófával kell szembenéznie, mely alkalmatlanná teszi a bolygót az életre. A nemzeteknek az emberiség túlélésének érdekében félre kell tenniük viszálykodásaikat. Emberek egy csoportja útra kel a távoli űrbe, hogy új otthont találjanak a Földön maradt civilizációnak. Ekkor a történet ötezer évet ugrik előre a jövőbe, amikor is az emberiség a visszatérést tervezi az anyabolygóra.

Ron Howard következő filmje, a Dan Brown bestsellerén alapuló, Tom Hanks főszereplésével készülő Inferno hamarosan a mozikban.

76 Inferno (2016)

akció | dráma | kaland

Miután egy firenzei kórházban magához tér, az amnéziás Robert Langdonnak rá kell döbbennie, hogy ismeretlen gonosztevők célpontjává vált, akik megpróbálnak az életére... több»