Bill Murray pszichoterapeuta lesz

A Quibi kétségtelenül az egyik legmenőbb dolog, ami az elmúlt időszakban történt a filmpiacon. A streaming szolgáltató különlegessége, hogy minisorozatai telefonos platformokra készíti, így az epizódok játékideje is sokkal tömörebb és eszenciálisabb.

A The Now már most az egyik legjobban vár szériának számít, talán nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a főbb szerepekben Dave Franco ésBill Murray lesznek láthatóak. Franco egy fiatal férfit alakít, akinek családja teljesen széthullóban van, testvére öngyilkosságot követett el, barátnője pedig elhagyta őt.

A férfi végső elkeseredésében egy terapeutát keres fel, elbeszélései alapján pedig egyre jobban megismerjük a teljes családot. Persze a The Now közel sem ennyire komor hangulattal játszik majd, hiszen műfaji besorolása alapján vígjátékként érkezik. Franco egy friss interjúban pedig el is elárulta, mennyire lelkesen állt hozzá a munkálatokhoz, miután megtudta, hogy Murray is a fedélzeten van:

“Az első közös jelenetünk után rádöbbentem, hogy életem egyik legjobb döntése volt, minden addigi projektemet félretenni, hogy együtt dolgozhassak vele” - jegyezte meg a fiatal színész.

A The Now-ra pedig nem is kell sokat várni, hiszen a sorozat július 13-án debütál majd a Quibi műsorkínálatában!