Tovább tarol az idén májusban megjelent Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski rendezése ugyanis újabb rekordot döntött meg.

A Covid-járvány következtében kialakult helyzet miatt közel kétéves késéssel érkezett meg a mozikba a Top Gun folytatása, amely egymás után dönti meg a bevételi rekordokat. Nem sokkal a bemutató után ugyanis hivatalossá vált, hogy a Top Gun 2 Tom Cruise pályafutásának legnagyobb bevételét termelő produkciója, most pedig egy újabb rekordot sikerült megdöntenie a filmnek.

A Maverick ugyanis a Paramount Pictures 110 éves fennállásának legnagyobb bevételét termelő megjelenésévé lépett elő, ezt a rekordot az elmúlt 25 évben a James Cameron rendezésében készült Titanic tartotta.

“A Paramount Pictures 110 éve gyártja és forgalmazza Hollywood történelmének ikonikus filmjeit, köztük a Titanicot, amely idén ünnepli 25. évfordulóját. Top Gun: Maverick egy fenomenális mozifilm, és mély büszkeséggel ünnepeljük ezt a hatalmas teljesítményt Tom Cruise-zal, a filmkészítőkkel és a szereplőkkel, a marketing- és forgalmazási csapatainkkal, és természetesen az összes új és eredeti Top Gun-rajongóval, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre” - írja Brian Robbins, a Paramount Pictures vezérigazgatója egy hivatalos közleményben.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»