Bond vs Bourne: Angelina Jolie és Halle Berry akció-thrillerjét muszáj lesz látni!

Angelina Jolie és Halle Berry főszereplésével készül a Maude v Maude című akció-thriller, amely a szereposztáson túl egy izgalmas és egyben szokatlan sztorit ígér.

A Deadline magazin értesülése szerint egy hosszas licit háború után a Warner Bros. szerezte meg a lehetőséget, hogy megfilmesítse Scott Mosier forgatókönyvét. A rendezői székbe Roseanne Liang került, a páros egyébként a produceri teendőket is ellátják a munkálatok során.

Noha a stúdió a cselekményről egyelőre semmit sem árult el, ehhez kapcsolódóan viszont már most megjegyezték, hogy olyan lesz, mint James Bond és Jason Bourne “találkozása”. A kémfilmek világa persze nem áll távol egyik színésznőtől sem, hiszen Halle Berry már szerepelt Bond-lányként a 2002-es Halj meg máskorban, Jolie pedig olyan kultikusnak mondható produkciókban volt látható, mint a Mr. és Mrs. Smith és a Salt ügynök.

Berrytől a jövőben a The Mothership lesz látható, amelynek utómunkálatai jelenleg is zajlanak, Jolie pedig Maria Callast fogja alakítani a Maria című filmben, amely egyelőre nem kapott premierdátumot.