Bosszúállóból lesz Hollywood legendás ikonja

Még csak most indult az év, de máris itt a következő nagyszabású projekt. Chris Evans alakíthatja Gene Kellyt az életrajzi filmben, amelynek ötlete egyenesen Evanstől származik.

Evans alakíthatja az  Ének az esőben és Egy amerikai Párizsban című filmekkel világhírnűvé vált Gene Kellyt az egyelőre címnélküli filmben, számolt be róla a Deadline kedden.

A film egy 12 éves fiúról szól, aki 1952-ben az MGM-nél dolgozik, és a következő filmjének munkálatai közben képzeletbeli barátságot alakít ki a legendás filmsztárral, Kellyvel.

Amellett, hogy Evans szinte biztosan megkapja a főszerepet, Mark Kassen mellett a projekt producere is. Rian Johnson és Ram Bergman T-Street Productions nevű cége a háromszoros Oscar-jelölt John Logan (Gladiátor, Aviátor, James Bond: Skyfall) mellett dolgozik majd, aki a rendezés mellett a forgatókönyvet is jegyzi.

Johnson, Bergman és az MCU sztárja, Evans korábban a Tőrbe ejtve című filmen is együtt dolgoztak.

Chris Evans sorozata, a Jacob védelmében jelenleg az Apple TV+-on, melyet ide kattintva egyenesen a mafabos adatlapról is elindíthatsz, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

misztikus | thriller

Egy apa mindent elkövet, hogy megvédje kisfiát, akit gyilkossággal vádolnak. William Landay azonos című regénye nyomán.