Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Yosihiro   2018. 12. 09.
Egy Amerikai

Igen megérte az Oscar díjat ez a film. Föleg a díszlet és tánc volt kiemelkedö nem mindennapi ebben a kategoriában. A szinészi alakításokban Gene K . emelném ki aki a filmet felemelte tánctudásával. Maga a történet jól indul aztán kicsit sablonossá válik. A zenei táncos részek még jól illeszkednek , de a végén a hosszu táncjelent már kissé zavaró, de a müvészi értéke megmarad. kicsit nagyobb csavart is el tudtam volna képzelni a történetben de a vége happy and lett :) Vidám üde film :) Érdemes megnézni unatkozni nem lehetr rajta! Üdv Yosi

 
Rajkó   2015. 10. 04.

Az ének az esőben-típusó filmekkel ki lehetne kergetni a világból. Ennek a filmnek is sikerült.


 
anonym   2015. 08. 31.

Zenés, szerelmes, táncolós, nagyon beállított jelenetsorokból összevarrt produkció, negédes és nem hihető színészi játékkal.

A film összbevétele 4 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben.

(rbernadett)
 

Leslie Caron filmes debütálása.

(rbernadett)
 

Gene Kelly kedvence a saját musicaljei közül.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.