Sólyomszem: Bosszúállók-szintű fenyegetés a Marvel új sorozatában, itt az előzetes!

Sólyomszem előzetes: Hailee Steinfeld Kate Bishopja segít Jeremy Renner Clint Bartonjának szembenézni egy Bosszúállók-szintű fenyegetéssel a 6 részes Disney+ sorozatban.

A Marvel Sólyomszem című sorozatának új előzetesében Clint és Kate egy "Bosszúállók-szintű fenyegetés" ellen  küzd. Sólyomszem a legújabb karakter, aki önálló szériát kap a Disney+-on, amelyben Jeremy Renner Clint Bartonja ismét akcióba lép, ezúttal Kate-tel együtt. 

Bishopot Allan Heinberg és Jim Cheung művész alkotta meg, és először a Young Avengers #1- ben jelent meg, mielőtt feltűnt volna a Sólyomszem képregénysorozatban.

Barton azon kevés Bosszúállók egyike, akinek nincs szuperképessége, ez az egyik tényező, ami miatt Bishop olyan akar lenni, mint ő. A képregényekben Bishop egy gazdag manhattani család lánya, és miután túlél egy támadást a Central Parkban, úgy dönt, hogy mesteri szinten kitanulja az íjászatot. Azt egyelőre nem tudni, hogy az eredettörténet mekkora részét képezi majd a Sólyomszem-sorozatnak, de az eddig látottak alapján nem valószínű, hogy nagy hangsúlyt fektetnének rá.

Ma a Marvel új előzetessel rukkolt elő a sorozathoz, melyben első alkalommal látható Kate Bishop édesanyja, Eleanor Bishop, akit Vera Farmiga alakít. Az ő szájából hangzik el "a Bosszúállók-szintű fenyegetés" is, de hogy ez mit takar, az egyelőre rejtély.

A sorozat november 24-én debütál a Disney+-on.

84 Sólyomszem  (2021)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus | sci-fi

A sorozat története Kate Bishopra, arra a fiatal lányra koncentrál, aki átvette Clint Bartontól Sólyomszem szerepét. több»