Bosszúállók újra együtt: Scarlett Johansson és Chris Evans egy Netflix-sztár új rendezésében

Ha bárki azt gondolta volna, hogy az MCU után Scarlett Johansson és Chris Evans nem lesznek láthatók közös produkcióban, azoknak van egy jó hírünk, már javában zajlanak ugyanis a Project Artemis előkészületei.

Az pedig már mindenképp csak hab a tortán, hogy a projektet nem más, mint a Netflix nagysikerű sorozatának, az Ozark sztárja, rendezője és producere, Jason Bateman készíti. Az értesülések szerint az Apple csaknem 100 millió dollár költségvetést szán a produkcióra, a streamingszolgáltató legutóbb a Codával zsebelte be a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, így talán kevésbé meglepő, hogy ezúttal is nagy dobásra készülnek.

A film szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi viszont már most tudható, hogy a cselekmény az űrversenyről szól majd. Scarlett Johansson egyébként produceri teendőket is ellát majd Jonathan Lia és Keenan Flynn mellett a  These Pictures égisze alatt készülő filmnél.

Chris Evans a közösségi médiában közölte hivatalosan is, hogy együtt dolgoznak majd a Johanssonnal, az viszont már korábban is tudható volt, hogy eredetileg a Ghosted című projektre szerettek volna lecsapni.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.