Brad Pitt igencsak vegyes évet zárt maga mögött. 2019-ben két nagyon produkcióban is szerepet vállalt.

Az  Ad Astra, amelyben Pitt ráadásul a főszerepet vitte, nem végezte valami túl jól, a filmet alaposan szétszedték a kritikusok és a nézők egyaránt, ráadásul a bevételek tekintetében sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a produkció.

Quentin Tarantino filmjében, a Volt egyszer egy Hollywood-ban vállalt mellékszerepe azonban egy Golden Globe-díjat is hozott számára, a film közel 300 millió dolláros bevételt tudhat magáénak. És bár korábban felröppentek már azzal kapcsolatos hírek, hogy Pitt esetleg visszavonulna a színészettől és a kamera túloldalán folytatná karrierjét, egy friss interjúban a színész azt is elárulta, mi is a fő életcélja mostantól.

Persze ne gondoljon senki, semmilyen eget rengetőre, hiszen Pitt egyik ilyen célja, hogy semmiképpen se vegyen részt egy esetleges Ocean’s 14 munkálataiban. Mindezt persze nehéz is lenne elképzelni, hiszen a szóban forgó franchise sokat segített Pittnek abban, hogy pályája csúcsán maradhasson, mindenesetre a színész reménykedik abban, hogy sosem kerül majd olyan hányattatott anyagi helyzetbe, hogy újra szerepet kelljen vállalnia egy ilyen produkcióban.

Nos, ha arra egyelőre kicsi is az esély, hogy George ClooneyMatt Damon és Julia Roberts főszereplésével egy újabb Ocean’s film elkészüljön, a Tarantino legutóbbi filmjét mindenképpen ajánljuk figyelmetekbe, ha még nem láttátok.