Brad Pitt a hírek szerint azt tervezi, hogy visszavonul Hollywoodból, és félig nyugdíjba vonul. De mit jelent ez pontosan?

Pitt (galériánkban) továbbra is az egyik legnagyobb név a filmiparban, de úgy tűnik, lassan visszavonulót fúj.

Ennek egyik jele, hogy a színész és producer decemberben eladta a volt feleségével, Jennifer Anistonnal közösen alapított Plan B nevű produkciós cégének 60%-os részesedését a francia Mediawan médiakonglomerátumnak.

A Plan B-ben végzett munkája okán többször jelölték Oscar-díjra a legjobb film kategóriában, többek között a 12 év rabszolgaság és A nagy dobás című filmekért. 

Egy forrás így fogalmazott: "Brad úgy döntött, hogy a továbbiakban nyugodt életet akar élni, és most dönti el, hogyan néz ki számára a "félnyugdíj".

Aggodalomra azért még semmi ok, állítólag ugyamos szándékában áll folytatni a színészkedést. Egy másik bennfentes megerősítette a Page Sixnek: "Az egyik dolog, amit eldöntött, hogy valószínűleg folytatja a színészkedést".

Nem először merült fel a visszavonulás lehetősége Brad Pitt életében. Tavaly olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a sztár teljesen visszavonul, miután tavaly A gyilkos járat című akció-vígjáték promóciós körútja során azt mondta, hogy karrierje "utolsó szakaszában" van. 

A színész új filmje, a Babylon január 19-től a hazai mozikban.

63 Babylon  (2022)

dráma | történelmi | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.06.)

Damien Chazelle legújabb alkotása, amely az első hangosfilmek megjelenésének pezsgő korszakát tárja fel. Ez az az időszak, amely alapjaiban változtatta meg a teljes filmipart.... több»