2018.05.19   szerző: Varga_Júlia   hozzászólások: 0

A 2014-es Amerikai mesterlövész kritikai sikere után Bradley Cooper és Clint Eastwood újra közös filmben dolgozik majd, ami a The Mule címet viseli.

Bradley Cooper ismét Clint Eastwooddal forgat

A Variety szerint a filmet Eastwood rendezi, és Cooper játssza benne az egyik főszerepet – viszont ami még egy fokkal érdekesebb a projektben, hogy Eastwood is kamerák elé áll. A színész-rendező legenda utoljára 2012-ben szerepelt filmben, így igen szokatlan (de örvendetes), hogy ismét viszontláthatjuk a vásznon.

A The Mule története egy idős férfiről, Earl Stone-ról (Eastwood) szól, akinek nem igazán megy úgy az élete, ahogy szeretné: nincs pénze, magányos, és a cége is hamarosan csődbe megy. Hogy pénzhez jusson, elvállal egy egyszerűnek tűnő fuvaros melót – ám hamarosan kiderül, hogy tudta nélkül válik egy mexikói drogkartell futárává. Ez természetesen felkelti a Kábítószer-ellenes Hivatal egyik ügynökének (Cooper) figyelmét.

Hogy a filmet mikor kezdik el forgatni, arról még nincs hír, mivel Cooper időbeosztása jelenleg elég feszes – most fejezi be a Csillag születik című filmet, amely rendezői debütálása – majd rögtön utána kezdheti a Bernstein című filmet, amely Leonard Bernstein életéről szól.

Elképzelhető, hogy a The Mule lesz a 87 éves Eastwood utolsó filmje, amelyben a vásznon is szerepel – viszont nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes várni a filmet. Ha mindenki hozz a kötelezőt, akkor a rendezőtől megszokott, súlyos kérdéseket boncolgató, finoman arányos drámát kapunk majd.