Bradley Cooper lesz Batman a Joker 2-ben?

Úgy tűnik, a Joker rendezője már ki is szemelte magának a következő Batmant a Joker folytatására.

Joker folytatásának egyik legnagyobb kérdése, hogyan illene bele a film által megteremtett univerzumba Batman karaktere. Bár Arthur Fleck találkozott a fiatal Bruce Wayne-nel, és láthattuk a Wayne házaspár halálát is, egyelőre semmi konkrétat nem hallottunk arról, hogy milyen szerepet kapna a Denevérember a lehetséges folytatásban.  

A WeGotThisCovered robbantotta a hírt, mely szerint  Bradley Cooper  alakíthatja Batmant a Joker folytatásában. Bár még magát a második részt sem jelentették be hivatalosan, a The Hollywood Reporter belsős forrásokra hivatkozva tényként számolt be arról, hogy a Warnernél már fejlesztik a projektet, sőt, egy egész trilógiát építenének Joker karaktere köré.

Bár a Bradley Cooperrel kapcsolatos értesülést nem árt fenntartásokkal kezelni, a hírt ugyanaz a portál hozta le, mely már hetekkel a THR cikke előtt megszellőztette a Joker 2 tervét, azt pedig maga a rendező és főszereplő, Joaquin Phoenix is megerősítette ezt követően, hogy valóban tárgyaltak már a dologról. A második rész terve mindenesetre egyáltalán nem meglepő, különösen azt követően, hogy milyen ívet járt be a Joker a premierjét követően. A sor a Velencei Filmfesztivál fődíjától az 1 milliárd dolláros bevételig vezetett számos további rekord kíséretében, és a fesztiválszezon valamint az Oscar-kampány még csak most kezdődik. 

Cooper kétségkívül izgalmas és nagyon erős választás lenne, a friss hírek szerint pedig  Todd Phillips  ragaszkodni fog ahhoz, hogy megnyerjék a színészt a szerepre. Nos, kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

Ti mit szólnátok Bradley Cooperhez Batmanként? Írjátok meg a véleményetek idelent kommentben.