BRÉKING: Film készül Stan Lee kiadatlan szuperhős képregényéből az Ál/Arc rendezőjével!

Hihetetlenül hangzik, de Stan Lee már bő két éve nincs közöttünk, a Marvel atyja azonban továbbra is képes meglepetést okozni a rajongóknak.

A Variety magazin legfrissebb értesülései szerint ugyanis egy eddig meg nem jelent képregényből készít filmet, az Ál/Arc rendezője, John Woo. A történet főszereplője egy New York-i archeológus, Li Yong, aki egy ősi kínai jóslat nyomába ered. A szálak Indiába vezetnek, a Majomkirály legendájához. Hősünk egy rendkívüli erőt fedez fel, így válik belőle “Monkey Master”.

Stan Lee Sharad Devarajannal, a Graphic India társalapítójával és vezetőjével közösen készítette a képregényt, korábban pedig egy 2016-os interjúban mesélt az ötleteiről a kiadvány kapcsán.

“Mindig érdekelt a kínai és az indiai kultúra, amelyek rendkívül  filozófikusak, gazdag hagyománnyal és moralitással rendelkeznek. Számos különböző nemzetiségű hőst alkottam meg, rengeteg hőst teremtettem, akik más galaxisokból és más bolygókról származtak. Monkey Monster azonban azért egyedi, mert karakterében vegyíti a mitológiát és a modern hős jellemvonásait” - nyilatkozta Stan Lee.