Néhány órával az angol nyelvű változat után már magyarul is nézhető a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk előzetese. Will Smith és Martin Lawrence visszatértek ikonikus szerepeikhez!

Hosszas halasztások, átszervezések és rendezőcserék után végre elkészült a  Bad Boys 3, melyben természetesen visszatérnek a nagyvászonra a kultikus első két rész főszereplői is. A friss trailer alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hangulat a régi, még Michael Bay nélkül is.

Ami a történetet illeti, míg Marcus már a nyugdíjra készül, Mike élete válságba kerül. Azonban amikor hőseink városában feltűnik egy zsoldos, akit egyszer az ő segítségükkel kapcsolt le a rendőrség, mindkettejük életében 180 fokos fordulat áll be.

Az Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan szátokat láthatunk majd, mint Will SmithMartin LawrenceVanessa HudgensJoe PantolianoPaola NuñezAlexander Ludwig és Charles Melton.

A Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk jövő januártól a hazai mozikban. A magyar szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg.