BRÉKING: Itt a Batman új, magyar szinkronos előzetese!

A DC FanDome keretein belül már láthattuk a Batman új előzetesét eredeti nyelven, de most már a szinkronos változatra sem kell tovább várnunk.

Bár néhány jelenetet láthattunk már, de mégis, amióta bejelentették az új Batman-filmet minden rajongó arra várt, hogy láthassa, miként fest majd Matt Reeves víziója, ehhez pedig egy beharangozó trailer még kicsit kevés. A várakozásnak viszont ezzel vége, hiszen befutott a magyar előzetes, mely már sokkal tisztább (és egyúttal rendkívül izgalmas) képet is fest arról, mire számíthatunk Pattinson Batmanjétől. 

Az persze biztos, hogy nem most utoljára látjuk mozgásban az ikonikus hőst a premierig, mely már nincs is annyira messze, hiszen jövő év márciusában várhatóan a hazai mozikban is debütál a film. 

A produkciót Bob Kane és Bill Finger forgatókönyve nyomán Matt Reeves (A majmok bolygója: Forradalom, Cloverfield) rendezi, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Colin Farrell, Robert Pattinson, Andy Serkis, John Turturro, Paul Dano, Zoë Kravitz és Jeffrey Wright.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»