BRÉKING: Itt az új Predator-film, a Prey első előzetese!

A Ragadozó franchise Prey cím alatt visszatér idén nyáron, amelyhez frissen meg is érkezett az első teljes előzetes.

A 20th Century Studio jó ideje már, hogy bejelentette, hogy előzményfilmet készít a kultikus filmszériához. A produkció háza tája az utóbbi időben megjeletősen csendes volt, most végre viszont egy igencsak hatásos trailert kapott a film.

A Dan Trachtenberg rendezésében készülő Prey története mintegy 300 évvel az első film cselekménye előtt játszódik, amelynek középpontjában egy fiatal nő, Naru, egy vad és rendkívül képzett harcos áll. A komancs indiánok nemzetségéhez tartozó Naru nagy harcosok és vadászok körében nevelkedett, a törzsét fenyegető új veszély azonban végzetesnek bizonyul.

Egy magasan fejlett lény vadászik népére, így egy olyan harc veszi kezdetét, amely során Narunak minden képességére és tapasztalatára szüksége lesz majd. A Prey főszerepében Amber Midthunder lesz láthatók, a készítők pedig korábban már elmondták, hogy a film nem csak az akcióra, hanem a történelmi hitelességre is nagy hangsúlyt fektet majd.

A Prey 2022. augusztus 5-én érkezik a Hulu műsorkínálatában.

70 Préda  (2022)

akció | dráma | horror | kaland | sci-fi | thriller

Egy komancs törzsi világában járunk, amelynek mindennapjait még nem dúlták fel az európai hódítók. Itt él Kee, aki mintha látnoki erővel is bírna. A lány nagyon közel áll... több»