Életrajzi film készül a 91 éves korában szeptember 27-én elhunyt Hugh Hefnerről, a Playboy alapítójáról.

Nincs egy hete, hogy elhunyt a Playboy alapítója, Hugh Hefner, Hollywood máris lecsapott a témára. Sőt, a rendező mellett már főszereplőt is talált az egyelőre cím nélküli produkció.

Brett Ratner rendezi Hugh Hefner életrajzi filmjét, melynek főszerepét az Oscar-díjas Jared Leto alakítja majd, írja a The Hollywood Reporter. http://www.hollywoodreporter.com/news/jared-leto-star-as-hugh-hefner-biopic-991359

"Jared egy régi barátom" - árulta el a 48 éves direktor. "Amikor megtudta, hogy megszereztem a jogokat Hefner történetének megfilmesítésére, csak annyit mondott: 'Én akarom eljátszani. Meg akarom őt érteni.' És őszintén hiszem, hogy meg tudja csinálni. Napjaink egyik legjobb színésze" - tette hozzá.

A produkciót a Ratner's RatPac Entertainment fejleszti. A rendező már 2007-ben el akarta készíteni Hefner életrajzi moziját a Universal égisze alatt, sőt, a projekt egészen a főszereplő kiválasztásáig eljutott. A szerepet eszerint Robert Downey Jr. alakította volna. Bár a jogok később Jerry Weintraub producerhez kerültek (Ocean's eleven - Tripla vagy semmi, Westworld), Weintraub halála után Ratner lecsapott a rájuk.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a film, egyelőre nincsenek információk.

Jared Letot legközelebb a csütörtökön debütáló Szárnyas fejvadász 2049-ben láthatjuk a hazai mozikban.