2019.09.16   szerző: hp   hozzászólások: 0

Ha még mindig nem láttad a Bosszúállók 4-et, most azonnal fordulj vissza, ellenkező esetben van egy nagyszerű hírünk. Robert Downey Jr. még nem végzett a Marvellel.

BRÉKING: Robert Downey Jr. újabb Marvel filmet vállalt!

A friss Saturn Award-díjas Robert Downey Jr. által alakított Vasember története tragikus, de felemelő véget és a Végjátékban, ez alapján pedig jogosan következtettek arra a rajongók, hogy a színészt többé nem láthatjuk a Marvel filmjeiben. Nos, a Deadline információi szerint mégsem így áll a helyzet.

A portál úgy tudja, hogy Downey Jr. Vasembere egy utolsó alkalommal még visszatér a Marvelhez a jövőre érkező Fekete Özvegyben. Arra azonban jobb felkészülniük a rajongóknak, hogy túl nagy szerepe nem lesz a karakternek, már csak azért sem, mert a Scarlett Johansson nevével fémjelzett film cselekménye a Polgárháború után játszódik, amikor a két karakter az egymással szemben álló táborokat erősítette. 

Mindenesetre a Pókember-ügy után valószínűleg sokaknak jól esik hallani, hogy Tony Stark még egyszer utoljára feltűnik a nagyvásznon, erre azonban még elég sokat kell várnunk, ugyanis a Cate Shortland rendezésében készülő Fekete Özvegy 2020. májusától látható a mozikban.