Bruce Willis állapotáról vallott a színész exfelesége

Még februárban szörnyű hírt kapott a színészvilág és a mozirajongók: Bruce Willis örökre visszavonul Hollywoodból és a színészettől, miután megerősítették, hogy frontotemporális demenciában szenved.

A Ponyvaregény, a Die Hard franchise és a Hatodik érzék című filmek sztárjának állapota egyre rosszabb lett, és a családja és a barátai voltak azok, akik folyamatosan friss hírekkel "kellett" szolgáljanak az egészségi állapotáról.

Az egyik legutóbbi frissítés az exétől, Maria Bravótól érkezett, aki szerint Willis állapota egyre csak romlik. A nő részt vett egy jótékonysági eseményen, a Global Gift gálán. Itt beszélt a színész egészségi állapotáról:

"Egyre rosszabb és rosszabb" - hangsúlyozta Bravo - "Nincs jól. Beszéltem a feleségével, Emmával, és sajnos ez egy olyan betegség, ami egyre rosszabbá és rosszabbá válik. Sok energiát és sok szeretetet küldünk neki".

Willis és Bravo, akiknek kapcsolata két évig tartott, egy étterem, a Planet Hollywood megnyitásakor ismerkedtek meg, a század elején, amikor Los Angeles és a spanyolországi Marbella között ingáztak.

Szakításuk ellenére Bravo néhány érzelmes szót szentelt Willisnek, miután értesült egészségi állapotáról: "Minden szeretetem Bruce-é és gyönyörű családjáé" - írta akkor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Maria Bravo (@mariarbravo) által megosztott bejegyzés