Brutális karácsonyi akció, Ferrari és mások: 4 új film, amit CSAK a mozikban láthatsz az év utolsó hévégéjén (52. hét, 2023)

Bár már az év utolsó hetét tapossuk, a mozik ilyenkor sem zárnak be, sőt. Sokan az ünnepek alatt is szeretnek beülni egy-egy újdonságra. Ők ezen a héten sem fognak unatkozni, ugyanis négy új film is debütál a mozikban. Mutatjuk is, melyek ezek!

#4

54 Ennél csak jobb jöhet  (2023)

(3) (5)

vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Albert és Bruno kényszeres fogyasztók, túladósodottak, egyiküket a pitiáner cselszövések, a másikukat a magánélete sodorja az úton, amelyet mindketten azért járnak, hogy a... több»

A történet főhőse, Albert igazi kisstílű semmirekellő, aki felnőtt fejjel sem jut előbbre az életben. A sors összehozza a kényszeresen vásárló Brunóval, akivel ingyen sör reményében elmegy egy klímaaktivista gyűlésre. A két férfi egy vonzó tüntetőnek köszönhetően az ökoharcosok között marad, annak ellenére, hogy igazából egyáltalán nem érdekli őket a Föld megmentése. A társaság tagjai egyre jobban befogadják őket, nem tudván, hogy Bruno és Albert csak a saját hasznát keresi az akciókban. Eközben a két barát között egyre nő a feszültség a lányért való versengésben.
#3

fantasy | horror | vígjáték

Telekom TVGO

Miután megörökölte a családi házat, Bill és családja a norvég hegyekbe költözik. Nem sokkal a  megérkezésük után a tizenkét éves Lucas meglepő felfedezést tesz a nagy... több»

Bill és családja a norvég hegyekbe költözik, miután örökölnek egy családi házat. Fia, a tizenkét éves Lucas hamar felfedezi, hogy a hatalmas telken nem csak ők laknak, egy félénk, koboldszerű lény él a pajtában. A pajta koboldok barátságosak egészen addig, amíg az ember betart három egyszerű szabályt a területükön: ne csapj nagy zajt, került a mesterséges fényt és ne módosíts a pajtán! Mikor Bill és családja karácsony napján megszegi mindhárom szabályt, elszabadul a pokol.
#2

71 Ferrari  (2023)

(5) (4)

akció | dráma | életrajzi | történelmi

1957 nyarán a Forma–1 világa virágzott, de a legendás egykori versenyző, Enzo Ferrari mély válsággal nézett szembe. A gyár, amelyet ő és felesége, Laura egy évtizeddel... több»

1957 nyara. A Formula 1 látványosan pörög, ám az egykori versenyző, Enzo Ferrari válságos időket él meg. Csőd fenyegeti a gyárat, amit feleségével, Laurával a semmiből hoztak létre tíz évvel korábban. Vehemens házasságukra rányomta a bélyegét fiuk, Dino közelmúltban bekövetkezett halála is. Ráadásul Ferrarinak nehezére esik elismernie Lina Larditól született gyermekét, Pierót is. A versenyzés – és győzelem – iránti szenvedélye közben egyre-másra próbára teszi mindannyiukat, amikor elindulnak az Olaszország ezer mérföldnyi területén átívelő Mille Miglián.
#1

56 Csendes éj  (2023)

(5) (3)

akció

Karácsony napján egy vidám család játszik otthonuk kertjében, ám váratlanul egy bandalövöldözés kellős közepébe keverednek. Az apa súlyos sérüléseket szenved, és tragikus... több»

Karácsony napján egy család önfeledten játszik házuk kertjében, amikor egy bandaleszámolás kereszttüzébe kerülnek. A féktelen lövöldözésben az apa súlyosan megsérül, fia viszont meghal. Az apa a lábadozás során bosszút esküszik: hatalmas elánnal készül fel, hogy a következő karácsonykor leszámoljon a bűnözőkkel, és végezzen gyermeke gyilkosaival. Mindegyikükkel.