2017.10.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Freeman film hozza el a rettegést a hazai mozikba. Magyar szinkronos előzetest kapott a Bőrpofa. 

Brutális lesz a texasi Láncfűrészes visszatérése, itt a Bőrpofa magyar előzetese!

Előzetest kapott a horrorrajongók körében nagy várakozásnak örvendő Leatherface, mely tovább folytatja a texasi láncfűrészes-széria örökségét.

A történet a láncfűrészes gyilkosságok előtt néhány évvel veszi fel a fonalat, amikor is a Sawyer család legifjabb tagját elmegyógyintézetbe zárják, miután rejtélyes körülmények között elhunyt a helyi seriff lánya. Tíz évvel később a fiú foglyul ejti az egyik ápolónőt, és három másik társával együtt megszökik az épület falai közül. A hatóságok, élükön a bosszúra szomjazó seriffel a szökevények nyomába erednek. A fiú ámokfutásba kezd, melynek végén azzá a szörnyeteggé válik, akit a világ csak úgy ismer: Bőrarc.

A Leatherface a franchise eddigi nyolcadik epizódja lesz. A rendezői széket a szakmai körökben elismerésnek örvendő francia páros, Alexandre Bustillo és Julien Maury (Ott bent) foglalják el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Lili TaylorStephen DorffNicole AndrewsJulian KostovSam StrikeSimona Williams és Vanessa Grasse.

A Bőrpofa szeptember 21-én debütál a mozikban.

NA Bőrpofa  (2017)

horror | thriller

1965-ben, Texasban négy zavarodott és erőszakos tinédzser megszökik egy elmegyógyintézetből, és magukkal hurcolnak egy szép, fiatal ápolónőt is. Megindul utánuk a... több »