52 Bőrpofa  (2017)

A Freeman film hozza el a rettegést a hazai mozikba. Magyar szinkronos előzetest kapott a Bőrpofa. 

Előzetest kapott a horrorrajongók körében nagy várakozásnak örvendő Leatherface, mely tovább folytatja a texasi láncfűrészes-széria örökségét.

A történet a láncfűrészes gyilkosságok előtt néhány évvel veszi fel a fonalat, amikor is a Sawyer család legifjabb tagját elmegyógyintézetbe zárják, miután rejtélyes körülmények között elhunyt a helyi seriff lánya. Tíz évvel később a fiú foglyul ejti az egyik ápolónőt, és három másik társával együtt megszökik az épület falai közül. A hatóságok, élükön a bosszúra szomjazó seriffel a szökevények nyomába erednek. A fiú ámokfutásba kezd, melynek végén azzá a szörnyeteggé válik, akit a világ csak úgy ismer: Bőrarc.

A Leatherface a franchise eddigi nyolcadik epizódja lesz. A rendezői széket a szakmai körökben elismerésnek örvendő francia páros, Alexandre Bustillo és Julien Maury (A betolakodó) foglalják el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Lili TaylorStephen DorffNicole AndrewsJulian KostovSam StrikeSimona Williams és Vanessa Grasse.

A Bőrpofa szeptember 21-én debütál a mozikban.