Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
61%

A betolakodó (2007)

À l'intérieur
Filmadatlap
 
21
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Hentelés,gore,splatter,ki hogyan hívja.Én csak értelmetlen,öncélú idétlenségnek,ami kissé bizarr,de valószerűtlen is egyben.Engem már a cinema verité nem tud meghatni!Szinte értékelhetetlen.

 
moov18   2016. 02. 05.

2
Véráztatta remekmű

Kiváló élménnyel örvendeztetett meg, valószínűleg az utóbbi évtized egyik legjobb horrorja. A franciák már számos filmmel bizonyították, hogy helyük van a műfajban. Ils, Magasfeszültség, Martyrs, Frontiers. Csupán néhány a sok közül. Mindben közös, h... teljes kritika»


 
hsanya182   2018. 08. 14.

1

Brutális és hatásos film gyomorforgatás szempontjából! Amikor a két anyatigris összecsap. Elég gyomorforgató jelenetek vannak benne. Kollégáimmal néztük és muszáj volt oldalra néznem, amit az arcokon láttam az elég durva volt. Ezután a film után bizt... több»

 
TribeBubu   2019. 12. 23.

0
Pazar kezdés, csúnya befejezés

Igen, a film elejét körüllengi a horrorok kellemesen nyomasztó és hátborzongató hangulata. Aztán az utolsó fél órában az egész átcsap egy ízléstelen és céltalan vérfürdőbe, amit csak a modern képi megjelenítés és meglehetősen ügyes rendezés különböztet meg a múlt század olcsó, Zs kategóriás szennyfilmjeitől. Ráadásul egyre durvább logikai hibák jelennek meg benne. Nem értem, hogy kerülhetett rá olyan listákra, mint A XXI. század legjobb filmjei és Az 1000 legjobb horrorfilm. A horror az idegeidet borzolja, nem a gyomrodat forgatja. Ez inkább egy látványos slasher. Mindazonáltal a színészek remek alakításokat nyújtottak (főleg Béatrice Dalle!), a rendezés profi (Alexandre Bustillo inább maradjon ennél az írás helyett) a zenei aláfestés meg valami hihetetlenül hatásos. Utóbbi tényleg zseniális volt, mivel olyan bizarr hangeffektekből épült fel, amikkel hibátlanul sikerült elkapni a látvány abszurditását. De sajnos ezek ellenére is megbukott nálam a film a sztori minőségének zuhanórepülése miatt.

 
Tom   2014. 10. 30.

2

Nekem tetszett a film által keltett gonosz és sejtelmes hangulat, habár a forgatókönyv tele volt már számtalanszor hallott klisékkel. A történet kiszámíthatósága nagyon idegesített, s emiatt nem volt jó ez a film.

 
Anti007   2019. 04. 30.

0

Az biztos, hogy itt nem sajnálták a mű vért. :) Az alapsztori nem rossz, viszont (a film végét leszámítva) sajnos elég kiszámítható alkalmanként, ez viszont nem jó. Az biztos, hogy kellőképp nyomasztó, és hatásosak a végig sötét képek, a félhomály. N... több»

 
tofis   2015. 10. 19.

1

Azért a franciák is tudnak valamit erről a műfajról, mert szerintem nem volt olyan rossz ez a film, mint amilyennek elsőre gondoltam. Igaz, hogy a színészeknek nem volt sok lehetősége kibontakozni, de az ilyen filmeknek nem is ez a célja. Ugyanakkor kellően ijesztő és félelmetes volt ott, ahol annak kellett lennie. Nekem tetszett.

Galéria (17)

Videók (1)

 

Amikor a három rendőr odamegy Sarah házához, láthatjuk a házszámot, ami nem más, mint 666.

(dulkap)
 
Bustillo és Maury filmje egy mesterien megrendezett exploitation mozi, amely a mai napig képes zsigerekig hatolva sokkolni a nézőjét. Kár, hogy épp az a kicsi hiányzik belőle, ami ahhoz kéne, hogy igazán zseniálissá válhasson. 6,5/10 több»