Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65

Ott bent (2007)

À l'intérieur
Filmadatlap
 
22
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Ott bent
 
Tom   2014. 10. 30.

Nekem tetszett a film által keltett gonosz és sejtelmes hangulat, habár a forgatókönyv tele volt már számtalanszor hallott klisékkel. A történet kiszámíthatósága nagyon idegesített, s emiatt nem volt jó ez a film.

 
hsanya182   2018. 08. 14.

Brutális és hatásos film gyomorforgatás szempontjából! Amikor a két anyatigris összecsap. Elég gyomorforgató jelenetek vannak benne. Kollégáimmal néztük és muszáj volt oldalra néznem, amit az arcokon láttam az elég durva volt. Ezután a film után biztosan nem fogsz elmenni a párod gyerekszülésére, vagyis nem fogod végignézni :D Aki bírja a durva filmeket ne hagyja ki! "Mártírok" és a "Frontiére(s)" c. filmek ezek után kötelezővé válnak. Hajráá :)


 
moov18   2016. 02. 05.
Véráztatta remekmű

Kiváló élménnyel örvendeztetett meg, valószínűleg az utóbbi évtized egyik legjobb horrorja. A franciák már számos filmmel bizonyították, hogy helyük van a műfajban. Ils, Magasfeszültség, Martyrs, Frontiers. Csupán néhány a sok közül. Mindben közös, hogy nem szégyenlősködik, nem bíz sokat a fantáziára. Helyette keményen ábrázolja mindazt, amit elképzelni is nehéz. Artéria szökőkutat fakaszt, végtagot amputál, szemet kiszúr, legyen szó bármiről, a franciák készséggel vállalják. Jelen filmünk alapfelállása rendkívül egyszerű mégis nyomatékos. Könnyen felkelti az érdeklődést, hamar felcsigázza az ember kíváncsiságát. Többek közt ebben is rejlik sikere. Másrészt pedig, - mint már fentebb írtam - ... több»

 
tofis   2014. 10. 19.

Azért a franciák is tudnak valamit erről a műfajról, mert szerintem nem volt olyan rossz ez a film, mint amilyennek elsőre gondoltam. Igaz, hogy a színészeknek nem volt sok lehetősége kibontakozni, de az ilyen filmeknek nem is ez a célja. Ugyanakkor kellően ijesztő és félelmetes volt ott, ahol annak kellett lennie. Nekem tetszett.

 
Anti007   2019. 04. 30.

Az biztos, hogy itt nem sajnálták a mű vért. :) Az alapsztori nem rossz, viszont (a film végét leszámítva) sajnos elég kiszámítható alkalmanként, ez viszont nem jó. Az biztos, hogy kellőképp nyomasztó, és hatásosak a végig sötét képek, a félhomály. Nem rossz film, de van benne pár olyan jelenet (forgatókönyvileg), ami viszont abszurd volt, itt pl. a rendőrök érkezésére gondolok (másodszor), de nem szeretnék spoilerezni.

 
Bustillo és Maury filmje egy mesterien megrendezett exploitation mozi, amely a mai napig képes zsigerekig hatolva sokkolni a nézőjét. Kár, hogy épp az a kicsi hiányzik belőle, ami ahhoz kéne, hogy igazán zseniálissá válhasson. 6,5/10 több»
 

Amikor a három rendőr odamegy Sarah házához, láthatjuk a házszámot, ami nem más, mint 666.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.