Cameron Diaz visszatér a nagyvászonra a Back in Action című filmben, melyben az Annie után újra együtt játszik Jamie Foxx-szal (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában).

A film forgatása alatt Jamie Foxx a nyilvánosság számára máig tisztázatlan okból kórházba került, ami különböző pletykákat indított el, melyek részben arról szóltak, hogy a színész elviselhetetlen volt a forgatáson.

A Molly Sims-szel közös "Lipstick on the Rim" podcastben Cameron megosztotta a véleményét, és méltatta a kollégáját, valamint a frusztrációját fejezte ki a forgatásukról keringő negatív pletykák miatt, hangsúlyozva a pozitív környezetet. Cameron nagyszerűnek jellemezte a produkciót, és megjegyezte, hogy bár voltak természetes fennakadások, ezek nem okoztak jelentős késedelmet. Foxx kórházi kezelésének részleteiről azonban nem beszélt bővebben.

"Jamie a legjobb, annyira szeretem ezt a srácot" - mondta Cameron. "Ő egy olyan különleges ember, és annyira tehetséges, annyira szórakoztató. Nagyon utálom azokat a dolgokat, amiket a forgatásunkról mondtak, amiket akkoriban az ember legszívesebben torkaszakadtából üvöltött volna, hogy 'Srácok! Miről beszéltek? Jamie olyan, mintha az egész stáb pompomlánya lenne, mindenki imádja őt, és nagyon jól érezzük magunkat vele a forgatáson. És ő minden téren profi."