Carmen Electra főleg a ’90-es években és a 2000-es években élte igazi virágkorát, ekkor sokáig az egyik elsőszámú szexszimbólumnak számított. A modell/színésznő idén 48 éves, de még mindig férfiak milliói álmodoznak róla. Ezt jól mutatja, hogy április végén az egekbe röppent a nevére való keresések száma a Pornhub oldalán.

Persze nem volt véletlen, nem a semmiből jött, hogy az egyébként 1500 körüli napi keresések száma néhány nap alatt 589 000 környékére ugrott. Carmen Electra egy dokumentumfilm-sorozat miatt került újra a figyelem középpontjába. Ez a sorozat pedig nem más, mint a Netflix április 19-én bemutatott Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig szériája.

Ebben a világ leghíresebb egykori profi kosárlabdázója által vezetett, a ’90-es években a legmeghatározóbbá vált Chicago Bulls történetét mutatják be – természetesen rengeteg érdekes kulisszatitokkal és még több szaftos sztorival. Az egyik ilyen sztori Carmen Electra és Dennis Rodman viharos románca volt. A ’97-98-as szezonban a Féreg becenévre hallgató lepattanókirály azzal fordult a csapat vezetőedzőjéhez, Phil Jacksonhoz, hogy úgy érzi, kiégett, kell neki pár nap pihenés. Az edző engedélyezett is neki két nap távollétet, Dennis Rodman pedig ezt kihasználva Las Vegas felé vette az irányt akkori partnerével, Carmen Electraval. Igen ám, csakhogy ez a kis kiruccanás nagyon nem tetszett a csapat legnagyobb húzóemberének, Michael Jordannek. Valósággal felháborodott, hogy a kiélezett bajnokság kellős közepén az egyik legfontosabb játékos Las Vegasban bulizik. Ezért ő maga is odautazott és a történet szerint személyesen ébresztette fel Dennis Rodmant és Carmen Electrat egy átbulizott éjszaka után a szállodában.

A Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig első epizódjaiban többek közt erről a sztoriról is mesélnek a felek, és ez a jelek szerint alaposan felcsigázta a férfi nézőket. Így ugorhatott meg egészen elképesztő mértékben az egykori szexikon iránti érdeklődés a világ legnagyobb felnőttfilmes oldalán.