Amióta csak felmerült, hogy A harag útja után újabb Mad Max filmek készülnek a jövőben, a rajongók türelmetlenül várják, hogy George Miller végre nekiálljon a további folytatásoknak.

Sajnálatos módon a rendező egyelőre a Three Thousand Years of Longing című projektjével van elfoglalva, amelynek munkálatai a koronavírus-járvány miatt jelenleg is szünetelnek. Noha Miller egy korábbi interjúban elmondta, hogy amint sikerült lezárnia a fenti projektet, szinte azonnal beleveti magát a Furiosa spin-off előkészületeibe.

A Furiosa-ról ráadásul már most tudható, hogy eredettörténet lesz, mostanáig azonban kérdéses volt, Charlize Theron is visszatér-e majd a szerepben, mindezt azonban maga Miller cáfolta a The New York Times-nak adott legfrissebb interjújában. A rendező tehát megerősítette, hogy egy fiatalabb színésznőt keresnek a karakter fiatalabb énjéhez, amely szerep kapcsán Anya Taylor-Joy neve máris felmerült.

A produkció fedélzetén továbbá ott vannak már Colin Gibson, designer, illetve John Seale, operatőr, akik megerősítették, hogy a Furiosa A harag útjánál is monumentálisabb lesz majd.