Charlize Theron visszatérne a Mad Max folytatásában

Az Oscar-díjas színésznő örömmel alakítaná Furiosát a franchise következő részében.

A tavalyi év kétségkívül egyik legnagyobb filmsikere volt George Miller produkciója, a Mad Max: A harag útja, melyért éppoly hangosan rajongtak a kritikusok mint a nézők. Nem csoda, hogy a Tom Hardy és Charlize Theron főszereplésével készült film várhatóan a következő években megkapja a megérdemelt folytatását.

Miller korábban úgy nyilatkozott, hogy két történetvázlatot már A harag útja forgatásán megírt, melyekből az egyik teljes egészében Furiosa karakterére épülne. Theron eddig nem szólalt meg a folytatás ügyében, azonban az MTV-nek interjújában elmondta, a legnagyobb örömmel vállalná be az új részt.

"Ezer örömmel visszahoznám őt (a karaktert), vicceltek velem? Az, hogy az emberek ilyen hihetetlenül fogadták, miközben kidolgoztuk a belünket is, nagyon, nagyon hálás dolog, mindent egészen más megvilágításba helyez. Látom, hogyan reagáltak rá, ránézek a kislányomra és azt gondolom: Igen, örömmel eljátszanám ezt a nőt még egyszer" - árulta el a színésznő.

Theron hozzátette, hogy nem találkozott a rendezővel az Oscar-gála óta, de szerinte csak időre van szüksége, és reményei szerint fel fogja őt hívni a folytatás tervével.

Az, hogy Miller elkészíti a következő részt, egy percig nem volt kérdéses, de a tervei közt előbb egy kisebb produkció szerepel, és csak ezt követően áll majd neki a franchise következő epizódjának. Hogy erre mikor kerülhet sor, egyelőre nincsenek információk.

Theron legközelebb a hamarosan nálunk is debütáló A Vadász és a Jégkirálynőben láthatjuk.