Chris Evans valósággal könyörgött ezért a szerepért

Tőrbe ejtve kétségtelenül hatalmas sikernek örvendett mind a kritikusok, mind pedig a nézők körében, így nem is kellett sokáig várni, hogy hír kapjunk arról, hogy elkészül a folytatás.

Ahhoz sem fér kétség, hogy Chris Evans alakításával kis híján az egész show-t elrabolta, mindezek ellenére nem valószínű, hogy megismétli majd a szerepet. Minderről maga a rendező, Rian Johnson mesélt a The Hollywood Reporter magazinnak adott interjúban, amelyben elmondta, hogy a teljesen új rejtélyhez teljesen új karakterek dukálnak majd, ettől függetlenül természetesen Daniel Craig visszatér Benoit Blanc szerepében.

Evans alighanem sokaknak fog hiányozni a következő sztoriból, ráadásul maga a színész is elárulta, hogy annak idején annyira meg akarta kapni a szerepet, hogy a tárgyalások során szinte szóhoz sem engedte jutni Johnsont.

„Végig csak a magamét fújtam, hogy mi mindent szeretnék csinálni a szereppel, és végig arra gondoltam, hogy ’Kérem, hadd kapjam meg én a szerepet.’, gyakorlatilag könyörögtem érte” – jegyezte meg Evans.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Rian Johnson a krimi koronázatlan királynőjének stílusát idéző klasszikus bűnügyi filmmel rukkol elő. A főbb szerepekben olyan díjnyertes filmcsillagok remekelnek, mint Daniel... több»