Bár még mindig elég messze vagyunk attól, hogy a Szerelem és mennydörgés a mozikba kerülhessen, az elmúlt hetekben kialakult helyzet tekintetében pedig valószínűleg a film előkészületei is szünetelnek. Ettől függetlenül azonban nagyon úgy tűnik, hogy a forgatókönyv már elkészült, ráadásul ütősebb lehet, mint bármely eddigi Marvel film.

Az MCU-ban Thort alakító Chris Hemsworth szerint legalábbis igencsak őrületesre sikerül a koncepció, a színész a napokban debütáló Kimenekítés promója kapcsán árulta el, hogy már sikerült elolvasni a forgatókönyvet.

“Az egyik legjobb, amit az utóbbi években olvastam. Taika a legjobb és legextrémebb oldalát hozza, ha az a verzió készül el, amit én kézhez kaptam, akkor azt kell mondjam, hogy nagyon őrületes lesz” - nyilatkozta a színész.

Taika Waititi a 2017-ben mozikba került Ragnarökkel szinte új életet lehelt a Thor szériába, így akik szerették, azok alighanem ugyanezt az invenciózus irányvonalat várják a rendezőtől. Hemsworth mellett ráadásul Tessa Thompson és Natalie Portman is visszatér a történetben.