Chris Hemsworth már évek óta a hollywoodi nehézfiúk közé tartozik. Az ausztrál színész Thorként már alapból kigyúrtnak számított, Hulk Hoganként azonban minden eddigieken túltesz.

2021.01.14   olvasottság: 59306x   szerző: csd  

Még 2019 februárjában lehetett hallani először arról, hogy a Netflix életrajzi filmet készít a legendás pankrátorról, illetve az is egy ideje tudható már, hogy Hemsworth alakítja majd a történetben Hogant.

Hemsworth persze egyáltalán nem lustálkodott az elmúlt hónapokban, több fotót is láthattunk róla, amelyeken keményen edzett, a színész fizikumát pedig maga Hogan is megcsodálta: “Majdnem készen áll, már nagyon ott van!” - írta a pankrátor korábban egy tweetben.

Legújabban pedig Hemsworth felesége, Elsa Pataky készített egy friss fotót kettejükről. Bár a kompozíció nem épp a legjobban sikerült, ettől független tisztán kivehető, hogy Hemsworth igencsak kipattintotta magát.

Az életrajzi film egyébkén The Hulkster címmel debütál majd a Netflixen, a premierdátum azonban egyelőre nem ismert, és bár az elmúlt hónapokban keveset hallottunk a produkció háza tájáról (így azt sem tudjuk, kik lesznek a filmben Hemsworth színésztársai), bízunk benne, hogy ez hamarosan változni fog. A 4 Oscar-díjra jelölt Todd Phillips (Joker) és Hollywood egyik legnagyobb sztárjának közös munkája a következő évek egyik legígéretesebb projektje lehet.

További menő fotókat a fenti gépgalériában találsz.