Hamarosan érkezik a mozikba a Wonder Woman 1984, amelyben Chris Pine is visszatér Steve Trevorként, egyelőre kérdéses azonban, hogy a színész Kirk kapitány szerepében is felbukkanhat-e a Star Trek 4-ben.

Pine legutóbb J Claude Dearing podcastjában adott egy interjút, amely során felmerült a Star Trek negyedik része. Az utóbbi időben meglehetősen kaotikus híreket kaphattak a rajongók a projekttel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy maga a színész sem tájékozottabb az előkészületekkel kapcsolatban.

“Szinte semmit sem hallottam az egészről, pedig rengetegszer kérdeztek már erről. Hallottam, hogy Tarantino is készít egyet, majd azt, hogy Noah Hawley valami teljesen máson dolgozik, illetve arról is eljutott hozzám valami, hogy Alex Kurtzman vezet egy castingot. Szóval...tényleg nem tudom. Annyi biztos, hogy a Paramount újratervezi a koncepciót. Valószínűleg el kell ülnie ennek a pornak, hogy bármi konkrét kiderülhessen” - mondta Pine.

Annyi bizonyos, hogy a franchise bőven tartogat még meglepetéseket, a CBS továbbra is a sorozatokra helyezi a hangsúlyt, köztük a Picardra, a Star Trek: Discovery-re, illetve a Lower Decks animációs sorozatra, így a Paramountnak igencsak ütőset kell majd villantania, ha tartani szeretné a lépést a szériákkal.