Chris Pratt vasárnap az Instagramon egy sor kulisszák mögötti klippel jelentkezett, amelyeket A galaxis őrzői - ünnepi különkiadás forgatásán készített.

“Csak néhány pillantás a kulisszák mögé az ünnepi különkiadás forgatásáról, nem mással, mint a legendás hőssel, Kevin Baconnel” - írja a színész. A képeken Bacon mellett egyébként felbukkan Dave Bautista és a Pom Klementieff is.

Bacon egyébként korábban arról is beszélt, hogy benne teljesen szürreális élményt váltott ki, amikor megnézte az első Galaxis őrzői filmet. “A film nyitóhétvégéjén délután egyedül mentem el a filmre, és fogalmam sem volt, hogy mi fog következni. Ha el tudod képzelni, hogy ott ülsz, és hallod, hogy Peter elkezd rólad beszélni, amikor már mélyen beleélted magad ebbe a filmbe - és nem csak ez, az egy dolog, ha ez egy átlagos romantikus vígjáték lenne, és valaki csak futólag utalna rá, de amikor egy valódi másik univerzumról van szó, az eléggé testen kívüli élmény” - mondta Bacon, akit egyébként a filmben Quill csakugyan megemlít a Rongyláb film kapcsán.

Ehhez fűződően James Gunn rendező is megjegyezte, hogy számára már most Kevin Bacon a kedvenc MCU karaktere, és hogy nagy csalódás lesz, ha nem Bacon nem kap a jövőben Bosszúálló szerepet. A galaxis őrőzi különkiadása már megtekinthető a Disney+-on.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A galaxis őrzői karácsonyi különkiadást kapnak 2022-ben. Egyelőre még nem sok minden ismert a történetről, de az ünnepi hangulat biztos. A különkiadást egyszerre forgatják a... több»