David O. Russell igazán parádés szereplőgárdát hozott össze legújabb filmjéhez, az Amszterdamhoz, amely persze okozott némi “gondot” is a forgatások során.

Christian Bale, Margot Robbie és John David Washington láthatók az Amszterdam főszerepeiben, ez viszont csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a fedélzeten ott van még Zoe Saldana, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Taylor SwiftRobert De Niro és Chris Rock is.

Persze okkal merül fel a kérdés, hogy miként is zajlik a közös munka napjaink legnagyobb hollywoodi sztárjai között, és történetesen épp Christian Bale és Chris Rock együttműködése nem zajlott épp zökkenőmentesen.

Mielőtt azonban bárki azt gondolná, hogy a két színész között a munkaviszony teljesen elmérgesedett volna, fontos leszögezni, hogy épp az ellenkezőjéről van szó:

“Emlékszem az első napjára, izgatottan vártam, hogy találkozzam vele, nagy rajongója vagyok a stand-up előadásainak” - nyilatkozta Christian Bale az IndieWire magazinnak. “Aztán megérkezik Chris, és csinál néhány dolgot. David azt mondta neki, hogy meséljen el nekem néhány történetet. David gyakran így dolgozik. Én pedig ezt imádtam” - tette hozzá a színész.

Bale ugyanakkor azt is elmesélte, hogy Chris Rock túlságosan is gyakran megnevettette őt, amely idővel abban is akadályozta, hogy bele tudja magát élni a szerepébe, így végül közölnie kellett kollégájával, hogy kénytelen tartózkodni a közös beszélgetésektől a forgatások alatt.

“Chris olyan rohadt vicces, azt vettem észre, hogy nem tudok színészkedni, mert rajta nevetve csak önmagam tudtam lenni” - mondta Bale. Hogy mit is sikerült kihozni a szerepéből a sztárnak, azt hamarosan megtudjuk, hiszen az Amszterdam idén ősszel érkezik a hazai mozikba.