Egy újabb pártfogóra talált pályatársai között Tom Cruise a Mission: Impossible: Leszámolás - Második részének forgatásán. A franchise következő felvonásában Hannah Waddingham is szerephez jutott, a színésznő pedig egy érdekes dolgot osztott meg a filmszéria sztárjával kapcsolatban.

Waddingham a James Martin's Saturday Morning című műsor vendégeként beszélt arról, hogy kész bármikor megvédeni Tom Cruise-t, miután néhány napot együtt töltött vele a Mission: Impossible forgatásán.

“Azt kell mondanom, hogy nekem most komoly problémám van bárkivel, aki  rászáll Tom Cruise-ra. Miután találkoztam és öt rendkívül intenzív napot töltöttem együtt vele a forgatáson, azt kell mondjam, kétségkívül ő az egyik legkedvesebb és legbátorítóbb, legpozitívabb és leginspirálóbb ember, akivel valaha találkoztam” - mondta a színésznő.

A Ted Lasso sztárja korábban SiriusXM-nek adott interjúban árulta el, hogy szinte hajókon nőtt fel, mivel édesapja a folyami rendőrségnél dolgozott, így hatalmas lelkesedéssel vágott bele az új film munkálataiba, amely során több napot egy vadászgép-hordozón töltött.

A színésznő a film rendezőjét, Christopher McQuarrie-t is megnyugtatta, hogy miatta nem kell aggódniuk, hiszen már rég “hozzászokott, hogy egy hajókabinban mosson fogat”.

A Mission: Impossible: Leszámolás - Második rész az eredeti tervek szerint még 2024 nyarán került volna bemutatásra, ám a rajongóknak várniuk kell a film debütálására egészen 2025 májusáig.