Napokon belül a mozikban Stephen Merchant filmje, melynek premierje kapcsán 5 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Már csak napok kérdése, és a mozikban Dwayne Johnson a tengerentúlon már nagy szép sikereket elkönyvelő legújabb filmje, a Családi bunyó, mely a színész hazai népszerűségét figyelembe véve minden bizonnyal itthon is komoly sikerekre számíthat.

A történet főszereplője egy korántsem átlagos család, akik gyakori fellépői a kisebb pankrációs eseményeknek. A család két gyermeke, Paige és Zak arról álmodnak, hogy profi pankrátorok lehetnek a WWE kötelékein belül. Csakhogy a szervezet csak egyikük iránt érdeklődik, ami rányomja bélyegét a családi békére is. 

A film rendezői székét Stephen Merchant foglalhatta el (A hivatal, A hivatal), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Dwayne Johnson, Vince Vaughn, Lena Headey, Nick Frost, Stephen Merchant, Florence Pugh és Big Show. A forgatókönyvet Stephen Merchant szerezte.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A Családi bunyó Dwayne Johnson és Stephen Merchant második közös filmje a 2010-es Fogtündér után.
  • A pankrátor kaszkadőr jelenetek dublőrei Zeline Vega (AJ Lee) és Tessa Blanchard voltak. Vega nem sokkal a forgatás befejezése után debütált a WWE-ben.
  • A ringben játszódó jeleneteket a február 20-i WWE Raw után forgatták a Los Angeles-i Staples Centerben.
  • A Családi bunyó világpremierje a Sundance Filmfesztiválon volt 2019. január 28-án.
  • A filmet kimondottan jól fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 86 százalékon áll.

Hazai premierdátum: 2019.03.14.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: