Megan Fox lassan visszatér a hollywoodi körforgásba, és az egyik első új filmje most debütált a Netflix kínálatában. Az éjszaka fogai – már a cím is elég sokatmondó, nem nehéz kitalálni, miről is van itt szó.

A sztori főhőse egy egyetemi évei alatt némi fusizással és simlizéssel pénzt kereső fiatal srác, aki egy nap nagy örömére megkapja a bátyja kulcsait egy luxus terepjáróhoz. Persze ehhez kötelezettség is jár: egész éjszaka két Beverly Hills-i dögös fiatal lányt kell buliról bulira fuvaroznia. Ám, ahogy csordogál előre az éjszaka, úgy válnak a lányok és a dolgok is egyre furcsábbá. Mindeközben a bátyja az elrabolt barátnője után nyomoz az éjszakában.

Igen, Az éjszaka fogai egy vámpíros akció-horror Adam Randall rendezésében. De a netflixesen fiatalos felütés után vajon egy jó filmet kapunk vagy valami ezredik könnyen feledhető és jövő hétre már a nézettségi toplistáról is lecsúszó filmet?

Nos, ha pusztán a kritikusokat kérdezzük, akkor jó eséllyel az utóbbit. Legalábbis a Rotten Tomatoes eddig összegyűjtött értékelései alig 33 százalékra rúgnak. Igen ám, csakhogy ugyanitt egy oszloppal jobbra van egy másik szám is, a nézők szavazatai alapján. Ez viszont már 88 százalékot mutat, ami lényegesen meggyőzőbb a 33-nál.

Kinek van akkor igaza? A kritikusoknak, akik szerint egy pocsék filmben tért vissza Megan Fox vagy a nézőknek, akik nem feltétlenül Megan Fox visszatérése miatt értékelték ilyen jóra a filmet?

Mi azt mondjuk, ha nincs igényed mélyen szántó gondolatokra, de kikapcsolnád az agyad egy csinos nőkre és bulikra építő vámpíros filmmel, amiben véletlenül még a főhős is kedvelhető, akkor csapj le rá. Ha viszont Megan Fox miatt ülsz le elé, akkor lehet, hogy csalódni fogsz...