Csúcsformában 4: Chris Tucker alig várja a visszatérést

Jackie Chan tavaly decemberben beszélt arról a Vörös-tenger Nemzetközi Filmfesztiválon, hogy elkészül a Csúcsformában negyedik része, és bár az utóbbi időben eléggé csendes a projekt háza tája, most egy újabb biztató hírt kaptunk róla.

Chris Tucker nemrégiben az Air című filmet promózta az Audacy's V-103-nak adott interjúban, amelyben egyúttal felvetette a Csúcsformában 4-et is. “Sok jó dolgot fogtok látni, de ez egy teljesen más szinten lesz. Izgatott is vagyok emiatt. Nem olyan lesz, mint amit általában láttatok... A Csúcsformában 4 is olyasvalami, amit biztosan be fogok dobni, mert imádok Jackie-vel dolgozni, de van néhány új dolog, amit szerintem nagyon fogtok szeretni” - mondta a színész.

Noha Jackie és Tucker is több alkalommal is bejelentették már, hogy elkészül a franchise negyedik része, egyelőre viszont semmilyen biztosra vehető információ nem szivárgott ki a projekttel kapcsolatban. A korábbi három részt Brett Ratner rendezte, Jackie pedig már azt is elhintette, hogy folynak Ratnerrel is zajlottak már tárgyalások.

dráma

Sonny Vaccaro, a Nike márkaigazgatója és Phil Knight, a Nike alapítója arra törekszenek, hogy forradalmasítsák a piacot azzal, hogy a kosárlabdázó legendát, Michael Jordant... több»