Meglepő részleteket közölt Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata forgatásáról, amelyben nem kímélte az eredeti könyvek szerzőjét sem.

A színésznő a Vanity Fair magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy A szürke ötven árnyalata forgatása meglehetősen “pszichotikus” körülmények között zajlott. Johnson elmondása szerint a trilógia elkészítése részben "a könyvek szerzője", E. L. James miatt vált bonyolulttá, aki megtartotta a kreatív kontrollt a filmadaptációk felett.

“Azért jelentkeztem, hogy egy teljesen más változatot csináljak, mint amit végül elkészítettünk” - mondta Johnson. “E.L. James rengeteg kreatív kontrollt gyakorolt, egész nap, minden nap, és egyszerűen megkövetelte, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek. Voltak olyan részei a könyveknek, amelyek egyszerűen nem működtek volna a filmben, mint például a belső monológ, ami néha hihetetlenül giccses volt” - tette hozzá a színésznő.

“Rengeteg volt a nézeteltérés különböző okok miatt. Erről még soha nem tudtam őszintén beszélni, mert az ember a megfelelő módon akarja reklámozni a filmet, és büszke vagyok arra, amit végül is csináltunk, és minden úgy alakult, ahogyan kellett, de trükkös volt” - mondta Johnson.

“Megcsináltuk azokat felvételeket, amiket James szeretett volna, hogy megcsináljunk, majd megcsináltuk azokat felvételeket, amikett mi akartunk csinálni. Előző este átírtam a jeleneteket a régi párbeszédekkel, hogy itt-ott hozzá tudjak tenni egy-egy sort. Olyan volt, mint egy állandó zűrzavar” - jegyezte meg a színésznő.

“Ha akkor tudtam volna, hogy ez lesz, nem hiszem, hogy bárki is belevágott volna a helyemben. Olyan lett volna, hogy 'Ó, ez teljesen őrültség'. De nem, nem bántam meg... Vannak dolgok, amiket még mindig nem mondhatok el, mert nem akarok ártani senki karrierjének és hírnevének, de Jamie-vel és velem is nagyon jól bántak. James egy nagyon kedves nő, és mindig kedves volt hozzám, és hálás vagyok, hogy azt akarta, hogy szerepeljek ezekben a filmekben” - tette hozzá a színésznő.

dráma | romantikus | thriller

Anastasia Steele (Dakota Johnson) egy átlagos külsejű irodalom szakos egyetemista, aki barátnője helyett vállalja, hogy meginterjúvolja a ifjú milliárdost, Christian Greyt (Jamie... több»