Daniel Craig betörte Dave Bautista orrát

Noha Daniel Craig utolsó alkalommal formálja meg James Bond szerepét az alig néhány nap múlva debütáló Nincs idő meghalni című filmben, a színész alighanem sose felejti el azonban annak a jelenetnek a felvételét, amelyen Dave Bautistával közösen dolgoztak.

Történetesen a 2015-ben mozikba került Spectre: A Fantom visszatér bunyós jelenetéről van szó, amelyben Bautista által megformált kegyetlen bérgyilkos, Mr. Hinx és Craig 007-es ügynöke alaposan egymásnak estek.

Craig a legutóbbi The Graham Norton Show vendégeként mesélt a Bautistával való közös munkáról, mikor arra terelődött a téma, milyen sérüléseket is szerzett az elmúlt évek során a James Bond filmek forgatásai alatt.

Mondani se kell, hogy a végtag törés, bokaficam és a sima esés szinte akár velejárója is lehet egy ilyen kaliberű produkciónál, Craig saját elmondása szerint azonban térdsérülése volt a legdurvább, amelyet a fentebb említett jelenet felvétele során szenvedett el.

“Nagyon gyengéden vágott a falhoz, hiszen profi, én pedig mondtam neki, hogy Dave, Dave, falhoz csaphatsz egy kicsit keményebben is, rendben leszek. Így is tett. A falon végeztem, a térdem azonban valahol egészen máshol” - mesélte Craig, aki rögtön tudta, hogy nagy baj van.

Felépülése miatt csupán néhány hét után tudták folytatni a felvételt, ezúttal azonban maga Craig okozott sérülést Bautistának. “Eltörtem az orrát. Persze nem szándékosan, hallottam a reccsenést, én pedig úgy megrémültem, hogy azonnal elszaladtam, attól tartottam, hogy utánam is jön” - mesélte humorosan Craig.

Persze a színész enyhén szólva is kiszínezte a sztorit, Bautista saját verziója szerint ugyanis filmes partnere csakugyan eltörte az orrát, ám egyáltalán nem szaladt el. “Megölelt, bocsánatot kért és nevettünk az egészen. Átöltöztem és vattát nyomtam az orromba, majd folytattuk minden idők legjobb bunyós jelenetének felvételét” - írja Bautista az interjú kapcsán a Twitteren.

Azt pedig semmi sem bizonyítja jobban, hogy a baráti kapcsolat megmaradt, hogy a Craig és Bautista ismét együtt szerepelnek majd a már készülő Tőrbe ejtve 2-ben, a Nincs idő meghalni pedig szeptember 30-án érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»