Daniel Craig lesz a legkigyúrtabb James Bond valaha, sosem volt még ilyen jó formában!

13 év telt el azóta, hogy Daniel Craig elvállta az első Bond-filmet, de továbbra is ugyanolyan eltökélt, mint annak idején, sőt!

Sokak számára maradt emlékezetes Daniel Craig tengerparti jelenete a Casino Royale-ban, de a legújabb Bond-filmhez közeli forrás azt állítja, az csak a kezdet volt, írja a Daily Mail.

A 25. Bond-film forgatása hétfőn kezdődött meg Norvégiában, a forrás szerint pedig az 51 éves Craig élete legjobb formájában érkezett a forgatásra.

Hogy mit tett ezért a fizikumért? A titok a napi több órányi edzésben (kardió és súlyzós) és a rendkívül szigorú étrendben keresendő. 

"Ez egy kőkemény akciófilm lesz, Craig pedig a lehető legjobbat akarja nyújtani. Mindenki azt várja tőle, hogy rendkívüli formát mutasson, amikor először ölti fel magára a szmokingot" - mondta el a forrás.

A 25. Bond-film forgatását megelőző időszak nem volt éppen zökkenőmentes, és többször halasztani kellett a premierdátumot. A legfőbb nehézséget az okozta, amikor az Oscar-díjas Danny Boyle végül mégsem élt a rendezés lehetőségével. A háttérben az ilyenkor szokásos kreatív nézeteltérések álltak, de hogy ez pontosan mit takar, az máig nem derült ki. A híresztelések szerint a franchise producere, Barbara Broccoli nem tudott kibékülni azzal, hogy Boyle forgatókönyvében meghalta volna a főszereplő, és ez vezetett a 'szakításhoz'. A rendezői széket végül A törvény nevébent (True Detective) is jegyző Cary Fukunaga kapta meg.

Az egyelőre címnélküli, Bond 25 2020. április 3-tól látható a mozikban.