David Hasselhoff már szervezi a Knight Rider rebootot

Baywatch és a Knight Rider sztárja visszatérne a gyökereihez.

David Hasselhoff nem beszélt a levegőbe, amikor az elmúlt hónapokban adott interjúi során több alkalommal is felvetette a King Rider reboot lehetőségét. A színész most elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 2. forgatásán jó kapcsolatot alakított ki James Gunn rendezővel, akivel megosztotta néhány ötletét. Hasselhoff már régóta keres partnert a projekthez, és talán Gunn személyében végre megtalálta az ideális jelöltet.

A reboot ötlete egyébként már közel húsz éve vissza-visszatérő téma Hollywoodban, de csak a közelmúltban merült fel a produkció kapcsán az ikonikus tévésztár neve.

Hasselhoff legutóbb a  Hollywood Reporter-nek beszélt arról, hogyan is képzeli el a kultikus sorozat rebootját.

"Megosztottam néhány ötletemet James Gunnal a Knight Rider kapcsán, és nagyon lelkesen fogadta. Ha minden a terv szerint halad, nem fogja úgy meghamisítani az eredetit, mint a 21 Jump Street - A kopasz osztag vagy a Baywatch. Tisztelni kell a rajongókat, ugyanis az említett filmek elvesztették azt, amiért az alapul szolgáló sorozatokat szerették" - mondta.

Arról egyelőre semmi hír, hogy bármelyik stúdió is érdeklődne a reboot iránt, de ha James Gunn teljes mellszélességgel odaáll a projekt mögé, biztosan talál majd finanszírozót. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.